fotball 

  SIL Fotball

Tilsammen 18 spillere fordelt på to lag representerer Svolvær IL under Norway Cup 2017. J14 deltar med 10 spillere og J13 med 8 spillere, hvorav 4 av disse til vanlig spiller for Kabelvåg IL. 

Lørdagen ble brukt til reise Svolvær - Evenes - Oslo, med parade og konsert på ettermiddagen/kvelden for jentene. Spente jenter tok tidlig kveld for å være klar til avspark i Norway Cup og for egen del kl. 09.00 og 10.00 søndag.

00 - SEM - Apningssermoni
Foto: Stig E. Mortensen

J13 - Gruppespillkamp 1: Svolvær IL - Borg 9-2
Etter noen minutters innledende stillingskrig klarte SIL, anført av en god Dina Nilsen, å ta kontroll over midtbanen. Gjennom dette skapte laget mye fin fotball fremover og slapp motstanderene til svært få avslutninger. Spillerne jobbet meget godt og innsatsen ble belønnet med en sterk 5-0 ledelse til pause. Etter pause gikk motstanderen offensivt til verks og reduserte to ganger før SIL igjen fikk kontroll og kunne kontrollere kampen inn til en flott 9-2 seier. Hele 5 målscorere vitner om en flott lagseier.

Les forøvrig artikkel i Lofotposten (+)

01 - LJ - J14 - Seier 9-2
Foto: Laila Juliussen

J14 - Gruppespillkamp 1: Svolvær IL - Mauseidvåg og Solevåg 1-6
SIL var med i kampen selv om pauseresultatet var 1-3. I andre omgang var det fortsatt jevnt første halvdel av omgangen, mens laget falt litt sammen mot slutten og sluttresultatet ble tilslutt 1-6. Det var langt jevnere når det kom til ballinnehav, men motsanderen var sterkere og bedre i begge endene av banen. Jentene er vant til å spille på brede 7'er bane, og de smale 7'er banene på Valle Hovind var derfor uvant og noe de ikke helt klart å omstille seg til under kampen.
 01 - LJ - J13 - Tap 1-6
Foto: Laila Juliussen

Lagene har ellers sett seg litt rundt i byen. Noen har vært på Frognerbadet, mens andre har besøkt taket på Operahuset. Videre mat på McDonalds i samlet gruppe. I morgen venter gruppespillkamp for begge lag. J13 skal til Valle Hovind og møter Bergsøy IL kl. 09.00, mens J14 skal til Abildsø og møter Strindheim IL 1 kl. 13.15. Lykke til, jenter!

01 - SEM - Frognerbadet
Foto: Stig E. Mortensen

01 - RBL - Operataket
Foto: Remi Bolsøy Lyngmo

Kategori: Fotball

treningstider2