SIL-logo 

  SIL Felles informasjon

Koronavirus2

Svolvær IL

Utsettelse-aarsmote

Svolvær IL

sil-kraft til idretten 13022020

Svolvær IL

Årsmøte Svolvær Idrettslag 2020

Svolvær IL

SIL Idrettsskole - Påmelding 2019/2020
sil-web-026
Påmelding her. Først til mølla.

Svolvær IL

Et enstemmig årsmøte valgte Tina Ness til ny leder av Svolvær Idrettslag. Hun overtar stafettpinnen etter Jan-Levi Brinchmann. Stian Haugnes, nedstleder, var fungerende leder i perioden fra ordinært årsmøte til ekstraordinært årsmøte.

Stian omtaler Tina slik i Lofotposten;
– Tina er en fantastisk person som har jobbet både med fotball og håndball. Hun er en veldig engasjert svolværjente. Noe av det jeg synes er aller viktigst er at hun selv har lyst til dette. Hun ønsker å gjøre en innsats og bidra. Det er utrolig viktig, slik jeg ser det. I tillegg har hun et godt nettverk. Jeg er veldig fornøyd med å få henne inn i styret, sier Haugnes.

Les omtaler av vår ny leder på Lofotposten og Våganavisa.

Svolvær IL

innkalling-aarsmote2019 nr2

Svolvær IL

Svolvær Idrettslag avholder årsmøte på klubbhuset onsdag 13 mars klokken 1800.

Velkommen

sil-web-086

Svolvær IL

Innkalling aarsmote 2017

Årsmøte i SIL vil bli avholdt 8/3-2017 kl. 18.00 på klubbhuset. Vanlige årsmøtesaker. Eventuelle saker som ønskes behandlet på årsmøtet må være styret i hende innen 22/2

Styret

Svolvær IL

sil-godjul

Vi ønsker alle våre medlemmer, sponsorer og øvrige samarbeidspartnere en riktig god jul og et godt nytt år!

Vi har for øvrig gleden av å kunngjøre at Svolvær Idrettlsag av BAMA er utnevnt til EAT MOVE SLEEP-ambasadørklubb også for 2017. Kun 35 klubber i hele Norge har fått denne utmerkelsen, og Svolvær Idrettslag er eneste klubb i Hålogaland Fotballkrets. Det er forøvrig kun 4 øvrige klubber i Nord-Norge som har fått samme muligheten. Dette innebærer at det blir EAT MOVE SLEEP CUP i Svolvær også denne høsten for spillere i aldersgruppen 7-12 år. Denne cupen erstattet fra 2016 Bendit Cup som ble arrangert på landsbasis for siste gang i 2015. 

http://www.eatmovesleep.no/

EatMoveSleep

Svolvær IL

Side 1 av 4